Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

 

Stallplasser

Velkommen til Knausen!

Her på Knausen driver jeg med utleie av stallplasser, i helpensjon. Det er plass til 10 hester vinterstid, fordelt på 2 små staller. Dette gjør at hestene får et lite og oversiktlig miljø å forholde seg til. Samtidig driver jeg med ammeku, og kombinasjonen hest/ku gjør at jeg stort sett er i nærheten av dyrene hele dagen og kan fange opp eventuelle avvik. Kombinasjonen er også ideell i forhold til beitepleie.

Jeg tilbyr helpensjon, med alt inkludert. Fri tilgang på grovfor, hestene er stort sett ute fra morgen til kveld. Dersom hesten trenger det legger jeg på dekken om morgenen og tar av om kvelden. Din oppgave som hesteeier er stell og trening av hesten, du slipper å bruke tid på møkking og andre ting. Kan du ikke reise i stallen på noen dager, kan du la det vær med god samvittighet, hesten får allikevel det stellet den skal ha og får være ute hele dagen. Hestens helse og trivsel står i fokus og vi gjør så godt vi kan for å tilrettelegge så alle skal trives.

Her er det salrom med et avlukke til hver, toalett, varmerom, rundcorall, flott turterreng og et veldig godt, inkluderende miljø. Fra tid til annen arrangerer vi kurs på stallen, har bla hatt kurs i horsemanship og akademisk bakkearbeid/ridning. Velfungerende ridebane ligger bare 5 minutters skrittetur unna. Luftårdene har leskur og tørre spiseplasser hvor maten er under tak. Vi ønsker at alle skal ha det bra, både hester og mennesker. Vi har store, fine sommerbeiter, 200 mål med godt inngjerdet mark, en kombinasjon av store åpne jorder, gammel kulturmark og skog. Store sletter og bratte bakker. En helårsbekk renner tvers igjennom hele området og hestene er sikret stabil vanntilgang sommeren i gjennom. Daglig ettersyn, alltid av erfarene hestefolk. Grovfor dyrker vi for det meste selv og foret blir analysert med utvidet analyse.

Pris pr mnd. er 3.200,- alt inkludert, også standard kraftfor/havre inntil 3 liter, tilskudd og salt. Pris pr mnd i juni-august er 2.500,- Det er også mulig å være her bare på sommerbeite. Referanser oppgis på forespørsel.

Jeg født i 1973, har 3 år på landbrukskole og er utdannet agronom. I juni 2008 gikk jeg som privatist opp til fagbrev i hestefaget og besto med meget godt bestått. Hjemme har jeg hatt hestene rundt meg siden jeg var 4 år. Da jeg var 10 år kjøpte jeg min første hest sammen med søsteren min og siden har jeg hatt hest. Pr i dag har jeg ei Morabhoppe født i 06. Jeg er genuint interessert i selve hesten og som rytter trives jeg best i skogen.

Kontakt Hege Hagen tlf. 909 303 15

bj-a-hag@frisurf.no


 

Del denne siden med andre!

© 2024 Lokalservice